در طبیعت بخصوص در مکان های کوهستانی درب های پلمپ زیادی دیده می شود که نظر هر بیننده ای را به خودش جلب می کند و افراد اکثرا فکر می کنند با بازکردن آن درب به گنج و دفینه بزرگ می رسند در صورتی که چنین نیست و بعد از گشودن آن پلمپ فقط با سنگ و کوه برخورد می کنند . حال این سوال پیش می آید که اینها نشانه چی هستند.اینها در حقیقت پلمپ نما هستند که نشانه وجود یک پلمپ در آن اطراف هستند.

پلمپ دفینه

در اصل باید یک نیم رخ وجود داشته باشد که نشان تاییدی کار است و نشان می دهد ورودی مخفی وجود دارد دربی که در دید هست کاملا کاذب خواهد بود و ورودی که باید دنبال آن گشت دقیقا بالای درب کاذب در قسمتی که شکل هفتی هست وجود دارد و در گودی هفتی شکل در شیب موجود در زیر نیم رخ گنجی وجود خواهد داشت یعنی از بالا و سقف کار باید وارد شد و با احتمال بسیار زیاد دارای پله از بالا به داخل هست که در میان پله ها برخورد با تله احتمال بسیار زیاد دارد. برای باز کردن این نوع از پلمپ ها باید به نکات زیر توجه کرد : قبل از هر اقدامی پیدا کردن هواکش دفینه اهمیت دارد که با مقدار دوده و رنگ لب های دودکش شما میتوانید از آلودگی و فضای داخل و مسمومیت داخل اطلاع پیدا کنید. به هیچ وجه شما با کار کردن روی درب پایین که در دید هست نمیتوانید به هدف برسید چون جز سنگ و صخره طبیعی چیزی وجود ندارد و فقط باید از مسیر درست وارد شد. در کل در مورد این کارها چندان با جدیت نمیشود نظر داد و باید محل را بررسی کامل کرد.کلا این مکان مقبره و جایگاه اموال بسیار زیادی است که صدرصد در نزدیکی باید قلعه باستانی و شهری بسیار کهن وجود داشته باشد.

خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415


برچسب‌ها: پلمپ دفینهْ، بازکردن پلمپ دفینه،کتراک،

تاريخ : 29 / 11 / 1401 | | نویسنده : کوروش |

 

فلزات باستانی

همه میدانیم که وقتی فلزی به مدت طولانی در زیر خاک میماند جرم خاک به روی آن مینشیند که در اصطلاح میگویند پاتین بسته است و کاملا هم درست است ولی طلا به ذات خود پاک است و به همین دلیل هم هست که طلا وقتی به مدت طولانی در زیر خاک میماند از خاک پاتین نمیبندد و اکثر کسانی که کار تقلبی میسازند در این قسمت کار مشکل دارند چرا که نمیتوانند طلا را پاتین بندی کنند. انواع فلزات و فلز شناسی در دوران باستان : مفرغ طلا هفت جوش سه جوش نقره و … انواع فلزات و کارایی آنها در تمدن چگونه است؟ مفرغ : پس از مس، مفرغ قدیمی ترین آلیاژ است مفرغ ساده ساز دارد و نقش در که بسته به حکومت ها فلزات متفاوت میشود و قلم آنها متقاوت میباشد. در باستان مفرغ بیشتر از کلیه فلزات مصرف میشد چون فلز عادی بوده و همه مردم می توانستند آن را خریداری کنند زیرا هم ارزان بود و هم فراوان و به همین دلیل است که در اکثر قبرهای قدیمی فلز مفرغ خیلی بیشتر از طلا و نقره یافت میشود. طلا : فلز طلا که به ذات خود نه تنها فلز گران بهایی است که از استقامت بسیار بالائی برخوردار است و به هی عنوان از بین نمیرود طلا همه چیز را از خود دور میکند به غیر از طلا زیرا پاتین طلا از خود طلاست که به صورت ذرات ریز به روی کار می نشیند. هفت جوش : در زمان های قدیم اجناسی را که میخواستند محکم درست کنند که از بین نرود و عمری طولانی داشته باشد هفت آلیاژ را با هم ترکیب میکردند که درجه ذوب آن بسیار بالا بوده و از نظر سختی به تیتانیوم فعلی معروف میباشد و از فلزات طلا، نقره، مس، روی، سرب، آهن، مسوار تشکیل میشد که قلم زدن هفت جوش بسیار سخت و طاقت فرسا بود و هنرمندان و آهنگران بسیار ماهری میخواست تا بتوانند این آلیاژ را بسازند و قلم بزنند در مورد هفت جوش باید بگوئیم که از تمام فلزات سنگین تر بوده و چون ساخت آن بسیار سخت بود آن را با قالب هم میریختند. سه جوش : بعد از اینکه سختی های هفت جوش نمایان شد و برای همه هنرمندان کار با آن مشکل بود آلیاژ سه جوش درست شد که کار با آن بسیار راحت تر از هفت جوش بود این آلیاژ از ترکیب طلا، نقره و مس ساخته میشود که قلم خوردن آن خیلی راحت تر از هفت جوش بود ولی باز هم فلزات دیگر محکم تر و سخت تر است و یکی از دلائلی که نقره را طلا شور میکردند همین سختی آلیاژ هفت جوش و سه جوش بود. نقره : فلز نقره طلاشور را اکثرا هنرمندان برای خاندان دربار میساختند (طلاکوب با طلاشور فرق میکند و این دوتا با هم قاطی نمیشوند). بعضی از نقره ها را طلاکوب میکردند و بعضی از طلاها را نقره کوب. در حالت کلی دو نوع نقره در دوران باستان وجود داشت که عبارتند از : نقره ساده : که از آن سکه و مجسمه های زیبا می ساختند که معمولا با عیار بالا از آن استفاده میکردند و اصطلاحا به آن نقره پنبه ای هم میگفتند. نقره طلاشور : که از آن بیشتر ظروف و مجسمه میساختند و به نقره چند خط طلا میزدند (عیار میکردند) که عمر نقره زیاد شود. شما میدانید که نقره وقتی به مدت طولانی بماند به صورت خاک نقره میشود و از بین میرود نه اینکه ذات نقره از بین برود بلکه اکسید میشود و به صورت خاک نقره باقی میماند ولی نقره هایی که طلاشور میشدند بسیار سالم تر از نقره خاص باقی میماندند و به همین دلیل است که گاهی اوقات در حفاری ها و در خمره ها فقط خاک نقره یافت میشود.

 

خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415


برچسب‌ها: فلزات باستانی،فلز طلا،هفت جوش،سه جوش،نقره اندود،پاتین

تاريخ : 29 / 11 / 1401 | | نویسنده : کوروش |

 

شاخص سنگی دفینه

استفاده از سنگ برای نشان کردن دفینه از گذشته های دور مرسوم بود کسانی که از این آثار سنگی برای پیدا کردن محل دقیق آن درآینده استفاده می کردند و معمولاً از سنگهایی استفاده میکردند که در منطقه شاخص باشد یا به صورت طبیعی یا به صورت دست ساز . بسیاری از آثار وزیری که به صورت سنگ تراش می باشد از این قاعده مستثنا نیستند البته از هر سنگی برای این کار استفاده نمی شد معمولاً سنگ هایی را انتخاب می کردند که قابلیت جابجایی نداشته باشد و بتواند سالیان متمادی به صورت یکجا قرار داشته باشد استفاده از سنگ نوشته، سنگ نگاره یا پیکر تراشی سنگی به صورت های حیوانات، سردیس انسانی و سایر اشکال متداول بوده است که برای هر کدام اصولی بابت کشف رمز آن وجود دارد که معمولا در دوره‌های مختلف تاریخی این آثار شناسی دفینه مختلف بوده است برای مثال ممکن است سنگ شتر در یک برهه از تاریخ یک معنی داشته باشد و در برهه دیگر از تاریخ مفهوم دیگری را برساند به همین دلیل آثار شناسی قانون ثابت و معینی ندارد که بتوان روی آن حساب کرد فقط میشود از کلیات کار درباره آن که در دوره‌های مختلف تاریخی ثابت بود استفاده نمود سنگهای شاخصی که برای این کار استفاده می شد انواع مختلف دارد و برای مقاصد مختلف استفاده میشد : شاخص ها راه که در باستان در راه های مالرو و شاهی حکومت ایجاد میکردن بعنوان راهنمای مسیر برای کاروانیان و… شاخص های معدن که در نزدیکی معادن سنگی ایجاد میشد برای اینکه نشان داده شود به معدن سنگی نزدیک میشوید… شاخصه قلعه وقلمرو که در محدوده قلعه ایجاد میشد که دراینجا قلعه ای وجود دارد یا شاخصه قلمرو که نشانگر این بود که اینجا قلمرو حکومتی یا منطقه نظامی میباشد،،چون ورود به چنین قلمرو هایی برای افراد عادی سخت بود…

شاخصه سکونت که نشان میداد در فلان جهت و مسافتی سکونتگاهی وجود دارد….

شاخصه قبرستان هم به این شکل که نشان میداد قبرستانی در نزدیکی درفلان مسافتی وجود دارد….

شاخصه دفینه یا همون شاخص هایی که در نسخه ها بکار میرفت مثلا سنگ بسیار عظیم وتراش خورده ای که در نسخه قید میشد، و طبق این سنگ ها مسافت وجهت مشخص میشد…

شاخصه مقبره وقبر که شاخص های مقبره در نزدیکی مقابر پلمپ شده ایجاد میشدند که نقش سنگ نگهبان رو نیز داشتن،وشاخصه قبر که نشانگر قبر یک شخص مهم یا مثال سنگ شاخصه ای دیده شد که بررروی آن وجود ۳ قبر مهم در محیط بیان شده بود….

شاخصه غار که بیانگر وجود غاری رو در فلان مسافتی بیان میکند و….

سنگهای شاخصه نباید قابل حمل باشند ودر مسیر آب ورودخانه باشند واز آسیب ها بدور باشند، ببینید انواع شاخصه رو داریم که برخی رو بالا مطرح کردیم،که دراین سنگها باید تداخل کار دست رو کامل رویت کنیم، در برخی موارد از سنگهای طبیعی نیز استفاده شده ولی باز تداخل دست بشر رو تادرصدی روی آنها مشاهده میکنیم.

خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415


برچسب‌ها: دفینه سنگ سنگ شاخص دفینه سنگ دفینهدفینه سنگیسنگ نشانهآثار وزیری

تاريخ : 25 / 11 / 1401 | | نویسنده : کوروش |

آثار سنگی

یکی از مهمترین شاخصه ها برای پیدا کردن دفینه ها در قدیم سنگ بوده است چرا که سنگها هم ماندگاری بالایی داشتند و هم از لحاظ مکانی بسیاری از آنها قابلیت جابجایی نداشتند.به همین دلیل استفاده از سنگ و یا سنگ نوشته و یا سنگ نگاره برای نشانه قرار دادن دفینه بسیار مرسوم بوده است . البته ناگفته نماند که هر سنگی این قابلیت را نداشته است و سنگ های خاص در مکان های خاص استفاده می شده است. اعم از تراش سنگ توسط وزیر که به آثار وزیری مرسوم است و یا سنگ شاخص و یا انواع دیگر آن . در پایین اسامی برخی از سنگ ها آورده شده است.

 

سنگ وری : این حیاتی ترین مدل سنگ است در واقع چیزی نیست فقط تشبیه شده است که عموما به شکل حیوانات تشبیه میشود گاهی هم به حرز تشبیه میشود اما حرز نیست گاهی با نوک تیز سنگ زیر و رو میشود اول فکر میکنید طبیعی است نه نیست، بررسی میکنند.

سیاه : مدل سنگی است که از دوران پیش از مسیحیت و با احتساب دوره های بعد به عنوان مقدس پذیرفته شده است اگر سنگ سیاهی پیدا کردید که متعلق به آن کوه نیست فراموش نکنید که زیر آن را نگاه کنید ابتدا و سپس در اطراف آن، لازم نیست به دنبال نقش برجسته ای بر روی سنگ سیاه بگردید خود نشانه است.

سفید : مربوط به روح و طلسم است، معمولا در عبادتگاه ها یافت میشود حتی در برخی ساختمانها کمی بیرون زده به نظر میرسد بوسیدن محترم است روی زمین سنگریزه هایی است که متعلق به آن کوه نیست آیا میدانید این سنگ از کجا آمده است واقعیت این است که سنگریزه نیست بلکه سفید است.

حکیم : این سنگ مانند نقشه جغرافیا است که در بیشتر آنها نشانه هایی و غیره وجود دارد وجود ندارد بعضیها دارند نگویید غیرنشانه چه فایده ای دارد موضعش و هر گوشه اش معنا و زبان دارد به یاد داشته باشید که سنگ عاقل دقیقا نقطه شروع است حداقل در ۲-۳ مکان پول دارد.

قوس : سنگی موجدار است که به انتها و انتهای شیارها نگاه میشود.

تغار : به آن سنگ کاسه آب نیز میگویند در فواره ها اتفاق می افتد اگر در این چشمه گنج باشد این سنگ جای خود را میداند.

چاه : در دهانه چاهها است به تناسب طول آن ساخته میشود به آن سنگ مسطح میگویند و خوب نگاه کنید.

سنگ پا: سنگهای پا که روی پله اول پله درست میشود هم خوب است زیر آنها را نگاه کنید و مقداری پول برداشت میشود.

راهنما : سنگ راهنما مانند نقشه این منطقه است ممکن است نشانه ای باشد که شما را به اینجا فرستاده است اما این نقطه شروع واقعی است.

 

خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415


برچسب‌ها: سنگ شاخص دفینه سنگ دفینهدفینه سنگیسنگ نشانهآثار وزیری

تاريخ : 24 / 11 / 1401 | | نویسنده : کوروش |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب آریس موب
  • وب هزاره اینترنت
  • وب باکری آنلاین
  • وب جعبه دانلود