در ایران باستان از نماد های بسیاری برای دفینه استفاده می کردند تا به دفینه ای که گذاشتند برسن و آن را گم نکنند.برخی از این نشانه ها  و آثار مستقیما ما را به هدف می رساند و گویای همه چیز بود و برخی دیگر از یک آثار اصلی و چند نشانه و علامت فرعی استفاده می کردند و با بررسی چند آثار و علایم به مکان اصلی هدف و دفینه یا گنج می رسیم.برخی از این سنگ نبشته ها یا آثار اصلی و برخی دیگر فرعی هستندو در رسیدن به آثار اصلی و جهت نما بودن و غیره مورد استفاده قرار میگیرد.

نشانه تیر جهت می دهد. جهت حرکت را نشان می دهد. نشان تیر یافته شده باید به خوبی بررسی شود

1- ساق های تیر اندازه گیری می شود. کوتاه و بلند آن تشخیص داده شده، و به اندازه تفاوتشان و در جهت ساق بلندتر، قدم برمی داریم.

در آخرین قدم برداشته شده، جستجو انجام می شود.

2- ساق سمت چپ تیر اندازه گیری می شود، هر سانتی متر به معنای یک قدم می باشد. در جهت ساق باز، کاوش انجام می شود.

3- ساق سمت راست تیر اندازه گیری می شود، هر سانتی متر به معنای یک قدم می باشد. در جهت پر باز، کاوش انجام می شود.

4- اگر ساق های تیر برابر باشند، 70 قدم عقب تر رفته، در منطقه مربوطه کاوش انجام می شود.

نظریه دیگر درمورد نشانه تیر و پیکان:

تیر معمولا به جنگل، راه، مزار های بزرگ، معبد و مزارهای تاریخی اشاره دارد.

این نشانه ها را باید به خوبی درک کرده و رمزگشایی کرد؛ تیر ساده و صاف، 17 قدم مسافت را معنا می دهد.

17 قدم جلوتر، دومین نشانه می تواند اندازه و مقیاس بدهد.

نشانه های تیر در دفینه :

تیر ها به چهار نوع قابل مشاهده می باشد. با این حال، قبایل ترک ها این تیرها را به شکل نماد نیز استفاده کرده اند.

پیرامون اینکه تیرها به معنای دفینه می باشند یا نه، باید تاریخ منطقه به خوبی مشخص شود.

تیر سلاح جنگ بوده و نشانه جهت دهنده می باشد. اگر متعلق به اقوام ترک ها نباشد قطعا نشان دفینه می باشد.

اگر تیر کوتاه باشد، نواحی نزدیک و اگر بلند باشد نواحی دورتر جستجو می شود.

گاها نیز به عنوان نشانه کمکی استفاده شده و بعضا برای گمراه کردن استفاده شده است. ولی معمولا نشان دهنده جهت و میزان دوری می باشد.

نظریه دیگر در مورد نشانه تیر و پیکان :

در جهت تیر و یا مخالف آن باید 20 قدم رفته شود. (تقریبا 12 متر و 40 سانتی متر) تیر ها میتواند از هر دوره ایی مانده باشد و جهت می دهد.

جهت تیر و همچنین تفاوت ساق هایش نیز جهت دهنده می باشد. وضعیت زمین همیشه عنصر تعیین کننده نقش می باشد. به همین دلیل، جستجوی زمین، و درک خوب اینها، می تواند نقش مهمی را بازی کند.

 

خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415


برچسب‌ها: علامت پیکان ،نشانه تیر در دفینه یابی،فلش در گنج یابی،آثارشناسی دفینه

تاريخ : 23 / 12 / 1398 | | نویسنده : کوروش |

روزانه دوستان سوالات زیادی را در خصوص دفینه های مخفی در غار می پرسند که در فلان غار چگونه دفینه گذاری شده و یا این که چند اتاق در آن غار قرار دارد. و یا اینکه در چه نوع غارهایی دفینه وجود دارد یا محل سکونت چگونه هست.برای یافتن گنج خیلی از چیزها تاثیر دارد یکی از آن ها غار های موجود است در کل غار ها به چند دسته تقسیم می شوند و هرکدام دارای گنج های متفاوتی هستند. یا اینکه آیا فلان غار دستکند هست یا طبیعی.

به طور کلی غار فضای خالی زیرزمینی است با حداقل یک دهانه به خارج از پوسته زمین که هیچ گونه ابعاد خاص و مشخصی ندارد و گاهی در داخل زمین قرار دارد و یا گاهی در دل صخره ها، غارها از نظر

? تقسیم بندی به دو دسته تقسیم می شوند:
الف – غارهای طبیعی
ب – غارهای مصنوعی (دست کن)
غارهای طبیعی:
۱- غارهای بوجود آمده بر اثر نفوذ آبهای اسیدی در لایه های آهکی (که ۹۸% غارهای موجود از این روش بوجود می آیند)
۲- غارهای بوجود آمده بر اثر فرسایش امواج
۳- غارهای بوجود آمده بر اثر زلزله و چین خوردگی های لایه زمین
۴- غارهای آتشفشانی
۵- غارهای بادی
۶- غارهای یخی

? غارهای مصنوعی:
غارهایی که توسط انسان بصورت حفره هایی در دل صخره ها با هدفی خاص بوجود آمده اند.
۱- غارهای بوجودآمده بر اثرنفوذ آب اسید دار در لایه آهکی:
غارهای بوجود آمده بر اثر نفوذ آب اسید دار در لایه آهکی به طور کلی بر اثر هوازدگی فیزیکی و عملکرد نیروهای داخلی و سستی سطوح لایه بندی سنگها، شکستگی ها و ترکهایی در بخش های سطحی پوسته زمین بوجود می آید و از نظر ترکیبات شیمیایی بر اثر نفوذ آبهای اسید دار حاصل از ریزش های جوی و حل دی اکسید کربن موجود در هوا  در مسیر ترکها و شکستگی های بوجود آمده در مناطق با جنس کانیهای کربناتی و تداوم جریان آب در آن عمل انحلال کربنات کلسیم غیر محلول بوسیله آب اسید دار صورت می گیرد و بی کربنات کلسیم محلول تولید می شود.
۲- غارهایی که بر اثر زلزله و یا چین خوردگی زمین بوجود می آیند:
گاهی توسط زلزله یا بر اثر حرکات و جبنشهای زمین ساختی، شکاف هایی کم و بیش بزرگ در کوهها ایجاد می شوند گاه نیز عمل نفوذ آب در آنها موجب بوجود آمدن استالاکتیت و استالاکمیت و سایر تزئینات اهکی می شود و این غارها از نظر شکل نامنظم بوده و در مواردی داخل شدن به آنها بسیار خطرناک می باشد در این غارها خرده سنگهای اطراف به طور آراسته طبقه بندی نشده و اغلب روی لبه ریزش قرار دارند و هر لحظه امکان فرو افتادن آنها می روند مانند غار (اسپهبد خورشید) در ۲۷۰ کیلومتری تهران در ناحیه دو آب سواد کوه استان مازندران و بورنیک

۳- غارهای بوجود آمده بر اثر فرسایش امواج:

امواج و فشار ناشی از ضربه های موج بر روی لایه های نرم به مرور زمان طولانی می تواند حفره هایی را بوجود بیاورند از این دسته غارها می توان به غارهایی که در بین تشکیلات مرجانی زیر آبی اشاره کرد.

۴- غارهای آتشفشانی (لاوا):

در اثر جریان مواد مذاب که از دامنه ها به پایین سرازیرند و زمانی که لایه رویی این گدازه ها بر اثر مجاورت با هوا زودتر سرد می شود، لایه زیری در حال حرکت است در نتیجه بعد از اتمام جریان فاصله هایی مابین لایه رویی و زیرین ایجاد می گردد که البته بخارات آب و گاز نیز در ایجاد فاصله بین این دو لایه دخیل هستند در نتیجه غاری تونلی بوجود خواهد آمد که غاری با دیوارهای صیقلی خواهیم داشت مانند غار ایوب در بخش شهر بابک در جنوب خاوری شهر یزد.

۵- غارهای بادی:
این دسته از غارها بر اثر فرسایش تدریجی بوجو می آیند. جریانات هوایی شدید که ما آن را باد می نامیم همراه خود ذرات ریز ماسه و شن را در سرعت های بسیار زیاد بر روی سنگها می کوبد و به تدریج در آن قسمت بر اثر فرسایش و اصطکاک حفره ای ایجاد می گردد که معمولاً نیز زیاد بزرگ نیستند.
۶- غارهای یخی:
این دسته از غارها معمولاً در ارتفاعات یافت می شوند و بر اثر جریانات شدید هوای سرد در داخل این غارهای کوچکترین ذرات آب به بلورهای یخ تبدیل می شوند و همیشه دمای آنها زیر صفر می باشد مهمترین این غارها بیشتر در کوههای آلپ یافت می شوند و به غارهای دنا و یخ مراد می شوند اشاره کرد.

?غارهای مصنوعی:
غارهای دست کن و یا دست ساز مانند غار قلعه جوق در اراک – غار اسک در جاده هراز – غار کوگان لرستان، این دسته از غارها به صورت مصنوعی و به دست انسان در دل سنگ ها و یا کوه ها کنده شده اند تا مورد بهره بردرای و استفاده قرار گیرد. کلاً این دسته از غارها بر اساس ۵ هدف اصلی و یا نیاز ساخته شده اند.البته در بعضی موارد این غارها چند کاربردی نیز بوده اند.

 

خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415


برچسب‌ها: غار, دفینه غار, غار دستکند, غار طبیعی, غار مصنوعی

تاريخ : 11 / 12 / 1398 | | نویسنده : کوروش |

در دفینه یابی بسیار پیش میاد که ما یک خمره پیدا میکنیم که داخل آن پر شده از خاکی که به رنگ خاکستر می باشد که بسیاری از حفاران بدلیل نداشتن اطلاعات آن را می ریزند و بسیاری دیگر نیز فکر می کنند که نشانه دفینه دیگر می باشد. در صورتی که به این صورت نیست .اون خاک می تواند خاک نقره باشد که به مرور زمان و ماندن در خاک به خاک نقره تبدیل شده است به همین دلیل در مطلب زیر توضیح مختصری در این خصوص میدم.

نقره  که خود بر دو قسمت تقسیم میشود.

1- نقره ساده :

که از آن سکه و مجسمه های زیبا میساختند که اکثرآ با عیار بالا از آن استفاده میکردند و اصطلاحآ به آن نقره پنبه ای می گفتند.

2-نقره طلاشور :

که از آن بیشتر ظروف و مجسمه میساختند و به نقره چند خط طلا میزدند (عیار میکردند) که عمر نقره زیاد شود. شما میدانید که نقره وقتی به مدت طولانی بماند به صورت خاک نقره میشود و از بین میرود. نه اینکه ذات نقره از بین برود بلکه اکسید میشود و به صورت خاک نقره باقی میماند ولی نقره هائی که طلا شور میشدند بسیار سالمتر از نقره خالص باقی میماندند و به همین دلیل هست که کاهی اوقات در حفاری ها در خمر ها فقط خاک نقره یافت میشود.

سه جوش :

بعد از اینکه سختیهای هفت جوش نمایان شد و برای همه هنرمندان کار با آن مشکل بود آلیاژ سه جوش درست شد که کار با آن بسیار راحت تر از هفت جوش بود. این آلیاژ از ترکیب طلا ، نقره و مس ساخته میشود که قلم خوردن آن خیلی راحت تر از هفت جوش بود ولی باز هم از فلزات دیگر محکمتر و سخت تر است و یکی از دلائلی که نقره را طلا شور میکردند همین سختی آلیاژ هفت جوش و سه جوش بود.

 

خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415


برچسب‌ها: سکه نقره در گنج یابی،نقره طلاشور،خاک نقره

تاريخ : 9 / 12 / 1398 | | نویسنده : کوروش |

علامت ماهی در گنج یابی

ماهی نشان این است که در این نزدیکی یک نهری که در آن ماهی است وجود دارد. ماهی در آب زندگی می کند و در هنگام خطر در آب غوطه ور می شود. در این اطراف یک ورودی انبار زیرزمینی را جستجو کنید. نشانه ماهی قطعا نشانه گنج می باشد.در نزدیکی ها درون انبار زیرزمینی نقشه می تواند باشد. جهت نگاهش و درازی اش نیز خیلی مهم است.

1-طول ماهی را باید اندازه گرفت و هر سانتی مترش را به عنوان یک قدم گرفت. در جهت نگاه ماهی باید حرکت کرد و وقتی قدم ها تمام شد باید ورودی انبار زیر زمینی را جستجو کرد.

پیدا کردن گنج های نشانه گذاری شده با ماهی هم خیلی راحت است و هم خیلی سخت کوچک و بزرگی ماهی، خم شدگی اش، جهتش، طریقه قرارگیری، تک یا جفت بودنش، در کنارش نشانه های دیگری باشد یا نباشد، و موضوعات مثل اینها مهم هستند.

2- ماهی فراوانی، غسل تعمید ، قدرت غلبه و قربانی را توصیف می کند. به دلیل اینکه حضرت عیسی توانسته بود 5000 انسان را به شکل معجزه آسایی با نان و ماهی سیر کند ماهی برای مسیحیان معنای خاصی پیدا کرده است.

مسیحیان اولیه نشانه ماهی را به عنوان نشانه آشنایی دیده اند از نظر Pisagor عدد ماهی 153 بود. حضرت عیسی در هنگام یاد دادن ماهیگیری 153 ماهی گرفته است. عدد 153 ممکن است 153 سانتی متر یا 153 متر را نشان دهد.

3 – برای نشان ماهی، اعداد 7 یا 50 در باورهایی مهم می باشند.

4- عمدتا در سنگ های صاف یافت می شود. با تمامی خط و خطوطش اگر شبیه ماهی باشد اهمیت خاصی پیدا می کند. هنگام بیرون پریدن ماهی از آب از طرف دمش 90 سانتی متر به عقب می پرد با در نظر گرفتن این موضوع 90 سانتی متر به طرف عقب ماهی را بررسی کنیم بهتر است.

نظر عمده مشترک :

مکانی به مقصد آب و یا مربوط به آب می باشد. مکانی که نشان ماهی وجود دارد به احتمال زیاد ممکن است نشانه قبر هم باشد.قبل از مسیحیت نیز ماهی سمبل برکت بود.

نظر دیگر ماهی :

عموما در سنگ های اطراف رودخانه ها، دریاچه ها و برکه ها حکاکی می شود. شاید اثرٍی از آب نباشد، ولی آب دره و حوضچه هایی که زمانی آب داشته و هم اکنون خشک شده است را در نظر بگیرید.

ماهی در آن واحد می تواند نشان چشمه یا فواره نیز باشد. جهت نگاه و طول ماهی نیاز به اندازه گیری دقیق دارد. به طور قطع نشانه دفینه است.

به استناد از اطلاعات مشاهده شده، در کنار ماهی، سنگ سفره که سنگ صاف یک الی 2 متری است، ماهی (کامل یا نیمه)، چنگال، چاقو، نان و ظرف و امثال اینها به شکل تو رفته یا برآمده مشاهده شده. این نشان از وجود زندگی در آن منطقه می باشد.

ماهی نشان این است که در این نزدیکی یک نهری که در آن ماهی است وجود دارد. ماهی در آب زندگی می کند و در هنگام خطر در آب غوطه ور می شود. در این اطراف یک ورودی انبار زیرزمینی را جستجو کنید. بعد از انبار زیرزمینی به یک اتاق بزرگ وارد می شوید.

و یا یک نقشه اپیدا خواهید کرد که نقشه محل پنهان شدن دفینه است. به طور قطع از زیر خاک باید درون انبار زیرزمینی رفت و در اعماق می باشد. دفینه اش خیلی ارزشمند می باشد.اگر برجستگی نشانه در سنگ مرمر باشد انبار زیرزمینی حتما وجود دارد. اگر در اراضی باز باشد، حتما در نزدیکی آن منبع آبی وجود دارد.دفینه در نزدیکی های این منبع آب می باشد. عموما جهت نگاه ماهی منبع را نشان می دهد و مقیاس آن 72 سانتی متر است. از مقیاسی که به آن الزائ الراشیه می گویند نیز ممکن است استفاده شده باشد.

این مقیاس، 50 الی 92 سانتی متر می باشد. اگر بخواهیم یک مثال بزنیم: در جهت یک ماهی 10 سانتی متری باید 51 متر برویم که یک منبع وجود دارد. (این مقیاس توسط عرب ها و هندی ها نیز استفاده می شده و در زمان صفویان توسط افراد غیر مسلمان نیز استفاده می شده

است.

 

خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415


برچسب‌ها: سنگ ماهی در دفینه یابی،ماهی سنگی،نشانه ماهی در گنج یابی،دفینه ماهی،پولک ماهی

تاريخ : 9 / 12 / 1398 | | نویسنده : کوروش |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب آریس موب
  • وب هزاره اینترنت
  • وب باکری آنلاین
  • وب جعبه دانلود